مقاله کامل بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترگیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و گیفیت نان

فرمت فایل : ورد
تعداد صفحه :12
قسمتی از متن :
بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان
چکیده
اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و بویژه اقشار کم درآمد جامعه را تأمین می کند (1).
ترکیب آرد و کیفیت نان همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی، توارثی و نوع فرآیندهای عمل آوری می باشند. از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر ترکیب و ویژگیهای آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می باشد. در این مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روشهای محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب و ویژگیهای آرد (خاکستر، رنگ، رطوبت، پروتئین، فیبر خام، چربی، گلوتن مرطوب، عدد رسوبی، عدد فالینگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژی خمیر وخواص کیفی نان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
منابع
- رجب زاده، ن. 1372. تکنولوژی نان. چاپ دوم. دانشگاه تهران، تهران، ص 448.
- کنت، ن. ل. 1370. تکنولوژی غلات. آراسته، ن. چاپ اول. معاونت فرهنگی استان قدس رضوی، مشهد، ص 415.
- Bass, E. G. 1988. Wheat flour milling. Pages 1-69 in : Wheat : Chemistry and technology. Vol. 2. 3 rd ed., Pomeranz, Y., Am. Assoc. Cereal Chem., Inc : Paul, Minnesota.
- Gan, Z., and Vaughan, J. G. 1992. Effect of outer bran layers on the loaf volume of wheat breads. Journal of Cereal Science, 15 : 151-165.
- Haridas Roa, P., and Malini Rao, H. 1991. Effect of incorporating wheat bran on the rheological characteristics and bread making quality of flour. Journal of Food Science and Technology, 28 (2): 92-97.
- Moto, L., melniciuc, G., and Teodoresco, F. 1973. Effect of extraction rate on baking quality of flour. Industria Alimentara, 24 (1): 12-15.
- Orth, R. A., and Mander, K. C. 1974. Effect of milling yield on flour composition and bread making quality. Cereal Chemistry, 52: 305-314.
- Venkateswara Rao, G., Indrani, D., and Shurpalekar, S. R. 1985. Effect of milling methods and extraction rate on the chemical, rheological and bread making characteristics of wheat flours. Journal of Food Science and Technology, 22 (1): 38-42.
- Venkateswara Rao, G., Weipert, D., and Seibel, W. 1986. Effect of additives on the rheological and baking characterisitics of different extraction rate wheat flours. Journal of Food Science and Technology, 23: 183-189.
سایر محصولات :
تحقیق در مورد بررسی تاثیر تبلیغات بر فروش شرگتهای صنایع غذایی مشهد word
تحقیق در مورد...
مقاله کامل بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترگیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و گیفیت نانمقاله کامل بررسی تأثیر درجه استحصال آرد...
بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری گلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع 14 صفحهwordبررسی نقش ویژگی های...
مقاله کامل بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشتمقاله کامل بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی...
بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری کلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع _14 صفحهwordبررسی نقش ویژگی...
بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری کلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع _14 صفحهwordبررسی نقش ویژگی های فراشناختی...
بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری کلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع _14 صفحهwordبررسی نقش ویژگی...
مقاله کامل خشک کردن قارچ خوراکیمقاله کامل خشک کردن قارچ...
آموزش تایپوگرافی با فتوشاپ ۰ تا صد – به زبان فارسی به همراه فایل و پروژه های مورد نیازآموزش تایپوگرافی با فتوشاپ ۰ تا...
تحقیق در مورد رژیم غذایی در نوجوانان wordتحقیق در مورد رژیم...
تحقیق در مورد روش ها ی نگهداری مواد غذایی wordتحقیق در مورد روش ها ی...
فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیونفرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع...
تحقیق در مورد ماشینهای بسته بندی مواد غذایی wordتحقیق در مورد ماشینهای بسته بندی...
مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذاییمقدمه ای بر بسته...
دانلود پاورپوینت کنترل کیفیتدانلود پاورپوینت کنترل کیفیت...
پاورپوینت درباره سیاست های حمایتی تولیدی و صادراتی ایران از محصولات پویاپاورپوینت درباره سیاست های...
پاورپوینت درباره ساماندهی فعالیت مشاغل خانگی در قالب تعاونیهای تأمین نیاز مشاغلپاورپوینت درباره ساماندهی فعالیت...
دانلود پاورپوینت ازدواج پیامبر اکرم ص و حضرت خدیجه س و امکان خواستگاری دختر از پسردانلود پاورپوینت ازدواج پیامبر اکرم...
تحقیق در مورد موانع صادرات مرکباتتحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات...
فایل دامپ i9060iفایل دامپ i9060i...
تحقیق در مورد ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن wordتحقیق در مورد...
پاورپوینت درباره سازماندهی مواد 1 فهرست نویسیپاورپوینت درباره سازماندهی مواد...
ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی wordارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر...
تحقیق در مورد اندازه گیری مواد افزودنی در شیر wordتحقیق در مورد...
پاورپوینت درباره سازمان بهداشت جهانیپاورپوینت درباره سازمان بهداشت جهانی...
آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائیآئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی...
آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدیآئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با...
پاورپوینت درباره ساختمان دستگاه گوارشپاورپوینت درباره ساختمان دستگاه...
دانلود نقاط دایرکت پینوت eMMC direct pinout گوشی هواوی جی 615 مدل Huawei G615_U10 با لینک مستقیمدانلود نقاط دایرکت پینوت eMMC...
دانلود پاورپوینت ارتباط و رابطه آن با سلامتدانلود پاورپوینت ارتباط و رابطه...
دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایعدانلود جزوه کنترل موجودی کنکور...
دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایعدانلود جزوه کنترل...
آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه هاآئین کار پیشگیری و مقابله با...
دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایعدانلود جزوه کنترل موجودی...
دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایعدانلود جزوه کنترل موجودی...
7 دوره نمونه سوال تستی کتیا7 دوره نمونه سوال...
آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه wordآیین کار نگهداری...
دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه کالیفرنیا ـ دیویس CAدپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه...
مقاله روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات wordمقاله روش جلوگیری...
تحقیق در مورد سموم مواد غذایی 15صتحقیق در مورد سموم مواد غذایی...
دانلود پاورپوینت مکتب لیبرالیسم مبانی لیبرالیسم ونقد آنها _ تاریخچه لیبرالیسم در ایراندانلود پاورپوینت مکتب...
تحقیق در مورد فاسد شدن مواد غذایی wordتحقیق در مورد...
پروژه مهندسی میکانیک تحت عنوان هواپیما. docپروژه مهندسی میکانیک تحت...
کارت ویزیت لایه باز صنایع چوبکارت ویزیت لایه باز صنایع...
تحقیق در مورد فرآیند انجماد مواد غذایی wordتحقیق در مورد فرآیند انجماد مواد...
میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی wordمیزان اثر فاکتورهای اقتصادی...
پروژه نقش فناوری نانو در صنایع غذایی wordپروژه نقش فناوری نانو در صنایع...
تحقیق در مورد نحوه عملکرد آنتیاکسیدانها wordتحقیق در مورد نحوه عملکرد آنتیاکسیدانها word...
پروژه نگرش کلی بر توربینهای گاز. docپروژه نگرش کلی بر...
فایل سالیدورک به همراه شاخه ی درختیفایل سالیدورک به همراه شاخه ی...
طرح درس سالانه ی ادبیات فارسی یازدهمدانلود پاورپوینت آماده درس 3 مطالعات هشتم(ساختار و تشکیلات دولت)
طرح درس سالانه نمونه زبان فارسی نهم تا یازدهم
طرح درس روزانه علوم تجربی هشتم
طرح درس سالانه علوم پایه چهارم ابتدایی
درس 3 مطالعات نهم چهره زمین 46 اسلاید
نمونه طرح درس فارسی هشتم براساس برنامه درس ملی
طرح درس سالانه علوم پایه نهم
پاورپوینت آماده درس 3 مطالعات هفتم (چرا به مقررات و قوانین نیاز داریم)
پاورپوینت درس سوم پیام های آسمانی هفتم ( تلخ یا شیرین)
طرح درس سالانه هدیه های آسمانی پایه دوم ابتدایی
طرح درس روزانه تفکر وزندگی پایه هشتم
پاورپوینت آماده درس 4 مطالعات هفتم ( قانون گذاری)
درس 2 مطالعات نهم حرکات زمین 34 اسلاید
طرح درس یا جدول درسی زیست شناسی و آزمایشگاه 1 کلاس دهم تجربی
طرح درس سالانه جغرافیا دهم
پاورپوینت درس دوم پیام های آسمانی هفتم (استعانت از خداوند)
پاورپوینت آماده درس 1 مطالعات هفتم ( من حق دارم )
طرح درس علوم پایه سوم دبستان
طرح درس سالانه درس هندسه(2) پایه یازدهم
پاورپوینت طرح درس مهارت های نوشتاری نهم (2)
طرح درس نشانه چ
طرح درس سالانه تمام دروس پایه چهارم دبستان
طرح درس تربیت بدنی
نمونه طرح درس روزانه عربی هشتم* الدرس الثانی*اهمیه اللغه العربیه
کلمات کلیدی :and bread making bread making quality wheat flours journal آرد خواص رئولوژی تأثیر درجه استحصال بررسی تأثیر درجه تأثیر درجه استحصال آرد خواص رئولوژی کال بررسی تأثیر درجه استحصال استحصال آرد and technology آرد خواص bread making and bread کیفیت نان food science wheat استحصال effect technology science flour journal ترکیب making quality
- ۹۶/۰۷/۲۳