ddaily

  • ۰
  • ۰

مقاله کامل بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترگیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و گیفیت نان

مقاله کامل بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

فرمت فایل : ورد

تعداد صفحه :12

قسمتی از متن :

بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

چکیده

اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و بویژه اقشار کم درآمد جامعه را تأمین می کند (1).

ترکیب آرد و کیفیت نان همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی، توارثی و نوع فرآیندهای عمل آوری می باشند. از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر ترکیب و ویژگیهای آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می باشد. در این مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روشهای محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب و ویژگیهای آرد (خاکستر، رنگ، رطوبت، پروتئین، فیبر خام، چربی، گلوتن مرطوب، عدد رسوبی، عدد فالینگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژی خمیر وخواص کیفی نان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

منابع

  • رجب زاده، ن. 1372. تکنولوژی نان. چاپ دوم. دانشگاه تهران، تهران، ص 448.
  • کنت، ن. ل. 1370. تکنولوژی غلات. آراسته، ن. چاپ اول. معاونت فرهنگی استان قدس رضوی، مشهد، ص 415.
  • Bass, E. G. 1988. Wheat flour milling. Pages 1-69 in : Wheat : Chemistry and technology. Vol. 2. 3 rd ed., Pomeranz, Y., Am. Assoc. Cereal Chem., Inc : Paul, Minnesota.
  • Gan, Z., and Vaughan, J. G. 1992. Effect of outer bran layers on the loaf volume of wheat breads. Journal of Cereal Science, 15 : 151-165.
  • Haridas Roa, P., and Malini Rao, H. 1991. Effect of incorporating wheat bran on the rheological characteristics and bread making quality of flour. Journal of Food Science and Technology, 28 (2): 92-97.
  • Moto, L., melniciuc, G., and Teodoresco, F. 1973. Effect of extraction rate on baking quality of flour. Industria Alimentara, 24 (1): 12-15.
  • Orth, R. A., and Mander, K. C. 1974. Effect of milling yield on flour composition and bread making quality. Cereal Chemistry, 52: 305-314.
  • Venkateswara Rao, G., Indrani, D., and Shurpalekar, S. R. 1985. Effect of milling methods and extraction rate on the chemical, rheological and bread making characteristics of wheat flours. Journal of Food Science and Technology, 22 (1): 38-42.
  • Venkateswara Rao, G., Weipert, D., and Seibel, W. 1986. Effect of additives on the rheological and baking characterisitics of different extraction rate wheat flours. Journal of Food Science and Technology, 23: 183-189.










سایر محصولات :
تحقیق در مورد بررسی تاثیر تبلیغات بر فروش شرگتهای صنایع غذایی مشهد word

تحقیق در مورد...

مقاله کامل بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترگیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و گیفیت نان

مقاله کامل بررسی تأثیر درجه استحصال آرد...

بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری گلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع 14 صفحهword

بررسی نقش ویژگی های...

مقاله کامل بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت

مقاله کامل بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی...

بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری کلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع _14 صفحهword

بررسی نقش ویژگی...

بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری کلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع _14 صفحهword

بررسی نقش ویژگی های فراشناختی...

بررسی نقش ویژگی های فراشناختی محیط یادگیری کلاسی بر استفاده دانش آموزان از راهبردهای مدیریت منابع _14 صفحهword

بررسی نقش ویژگی...

مقاله کامل خشک کردن قارچ خوراکی

مقاله کامل خشک کردن قارچ...

آموزش تایپوگرافی با فتوشاپ ۰ تا صد – به زبان فارسی به همراه فایل و پروژه های مورد نیاز

آموزش تایپوگرافی با فتوشاپ ۰ تا...

تحقیق در مورد رژیم غذایی در نوجوانان word

تحقیق در مورد رژیم...

تحقیق در مورد روش ها ی نگهداری مواد غذایی word

تحقیق در مورد روش ها ی...

فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون

فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع...

تحقیق در مورد ماشینهای بسته بندی مواد غذایی word

تحقیق در مورد ماشینهای بسته بندی...

مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

مقدمه ای بر بسته...

دانلود پاورپوینت کنترل کیفیت

دانلود پاورپوینت کنترل کیفیت...

پاورپوینت درباره سیاست های حمایتی تولیدی و صادراتی ایران از محصولات پویا

پاورپوینت درباره سیاست های...

پاورپوینت درباره ساماندهی فعالیت مشاغل خانگی در قالب تعاونیهای تأمین نیاز مشاغل

پاورپوینت درباره ساماندهی فعالیت...

دانلود پاورپوینت ازدواج پیامبر اکرم ص و حضرت خدیجه س و امکان خواستگاری دختر از پسر

دانلود پاورپوینت ازدواج پیامبر اکرم...

تحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات

تحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات...

فایل دامپ i9060i

فایل دامپ i9060i...

تحقیق در مورد ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن word

تحقیق در مورد...

پاورپوینت درباره سازماندهی مواد 1 فهرست نویسی

پاورپوینت درباره سازماندهی مواد...

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی word

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر...

تحقیق در مورد اندازه گیری مواد افزودنی در شیر word

تحقیق در مورد...

پاورپوینت درباره سازمان بهداشت جهانی

پاورپوینت درباره سازمان بهداشت جهانی...

آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی...

آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی

آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با...

پاورپوینت درباره ساختمان دستگاه گوارش

پاورپوینت درباره ساختمان دستگاه...

دانلود نقاط دایرکت پینوت eMMC direct pinout گوشی هواوی جی 615 مدل Huawei G615_U10 با لینک مستقیم

دانلود نقاط دایرکت پینوت eMMC...

دانلود پاورپوینت ارتباط و رابطه آن با سلامت

دانلود پاورپوینت ارتباط و رابطه...

دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایع

دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور...

دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایع

دانلود جزوه کنترل...

آئین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ها

آئین کار پیشگیری و مقابله با...

دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایع

دانلود جزوه کنترل موجودی...

دانلود جزوه کنترل موجودی کنکور ارشد مهندسی صنایع

دانلود جزوه کنترل موجودی...

7 دوره نمونه سوال تستی کتیا

7 دوره نمونه سوال...

آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه word

آیین کار نگهداری...

‌دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه کالیفرنیا ـ دیویس CA

‌دپارتمان میوه کاری علمی ـ دانشگاه...

مقاله روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات word

مقاله روش جلوگیری...

تحقیق در مورد سموم مواد غذایی 15ص

تحقیق در مورد سموم مواد غذایی...

دانلود پاورپوینت مکتب لیبرالیسم مبانی لیبرالیسم ونقد آنها _ تاریخچه لیبرالیسم در ایران

دانلود پاورپوینت مکتب...

تحقیق در مورد فاسد شدن مواد غذایی word

تحقیق در مورد...

پروژه مهندسی میکانیک تحت عنوان هواپیما. doc

پروژه مهندسی میکانیک تحت...

کارت ویزیت لایه باز صنایع چوب

کارت ویزیت لایه باز صنایع...

تحقیق در مورد فرآیند انجماد مواد غذایی word

تحقیق در مورد فرآیند انجماد مواد...

میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی word

میزان اثر فاکتورهای اقتصادی...

پروژه نقش فناوری نانو در صنایع غذایی word

پروژه نقش فناوری نانو در صنایع...

تحقیق در مورد نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها word

تحقیق در مورد نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها word...

پروژه نگرش کلی بر توربین‌های گاز. doc

پروژه نگرش کلی بر...

فایل سالیدورک به همراه شاخه ی درختی

فایل سالیدورک به همراه شاخه ی...

طرح درس سالانه ی ادبیات فارسی یازدهم
دانلود پاورپوینت آماده درس 3 مطالعات هشتم(ساختار و تشکیلات دولت)
طرح درس سالانه نمونه زبان فارسی نهم تا یازدهم
طرح درس روزانه علوم تجربی هشتم
طرح درس سالانه علوم پایه چهارم ابتدایی
درس 3 مطالعات نهم چهره زمین 46 اسلاید
نمونه طرح درس فارسی هشتم براساس برنامه درس ملی
طرح درس سالانه علوم پایه نهم
پاورپوینت آماده درس 3 مطالعات هفتم (چرا به مقررات و قوانین نیاز داریم)
پاورپوینت درس سوم پیام های آسمانی هفتم ( تلخ یا شیرین)
طرح درس سالانه هدیه های آسمانی پایه دوم ابتدایی
طرح درس روزانه تفکر وزندگی پایه هشتم
پاورپوینت آماده درس 4 مطالعات هفتم ( قانون گذاری)
درس 2 مطالعات نهم حرکات زمین 34 اسلاید
طرح درس یا جدول درسی زیست شناسی و آزمایشگاه 1 کلاس دهم تجربی
طرح درس سالانه جغرافیا دهم
پاورپوینت درس دوم پیام های آسمانی هفتم (استعانت از خداوند)
پاورپوینت آماده درس 1 مطالعات هفتم ( من حق دارم )
طرح درس علوم پایه سوم دبستان
طرح درس سالانه درس هندسه(2) پایه یازدهم
پاورپوینت طرح درس مهارت های نوشتاری نهم (2)
طرح درس نشانه چ
طرح درس سالانه تمام دروس پایه چهارم دبستان
طرح درس تربیت بدنی
نمونه طرح درس روزانه عربی هشتم* الدرس الثانی*اهمیه اللغه العربیه

کلمات کلیدی :and bread making bread making quality wheat flours journal آرد خواص رئولوژی تأثیر درجه استحصال بررسی تأثیر درجه تأثیر درجه استحصال آرد خواص رئولوژی کال بررسی تأثیر درجه استحصال استحصال آرد and technology آرد خواص bread making and bread کیفیت نان food science wheat استحصال effect technology science flour journal ترکیب making quality
  • ۹۶/۰۷/۲۳
  • حسن حسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی