تحقیق در مورد سوسیس و گالباس
فرمت فایل : ورد Word
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از متن ورد .....
تعداد صفحات : 9 صفحه
سوسیس و کالباس سوسیس ها(sausages): سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد.
سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده"گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.
کــالباس(kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سـوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس: 1)گوشت چرخ کرده که 40 تا 90 درصد سوسیس و کالباس را به خود اختصاص میدهد.
گوشت خوک، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون و درموارد نادر ماهی در تهیه سوسیس ها استفاده میشود .
(2نمک: نمک به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده (به خاطر خاصیت ضد باکتریایی) و پیوند دهنده ذرات گوشت عمل میکند.
3)ادویه جات نظیرنمک، فلفل، دانه خردل، پیاز، سیر، رازیانه، زنجبیل.
طعم منحصر بفرد سوسیس و کالباسهای مختلف به نوع و مقدار ادویه جات آنها بستگی دارد.
4)نیتریت ها، نیترات ها و فسفات ها که به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی در عمل آوری مصرف گردیده و به عنوان نگهدارنده، آنتی اکسیدان ،افزایش دهنده ظرفیت اتصال گوشت به آب و حفظ رنگ و طعم سوسیس و کالباس مصرف میگردند.
رنگ صورتی گوشت سوسیس و کالباس به علت وجود نیتریت است.
(معمولا نیتریت و نیترات بصورت نیتریت و نیترات سدیم مصرف میگردد( (5شیر خشک، آردها، نشاسته، پروتئین سویا، خرده های نان، پودر سیب زمینی و برنج، روغن مایع، آنتی اکسیدان ها، آب، شکرها (دکستروز)، ویتامین c اسید اسکوربیک) از دیگراجزای تشکیل دهنده سوسیس و کالباس میباشند.
(6روکش(casing): خمیر سوسیس و کالباس پس از تهیه توسط دستگاه پر کن(stuffer) روکش میشوند.
دو نوع روکش طبیعی و مصنوعی موجود میباشند.
روکش های طبیعی: از روده، معده، مثانه و مری خوک، گوسفند و گاو تهیه میگردند.
روکش های مصنوعی: کلاژن خوراکی و غیر خوراکی، سلولز، پلاستیک، آلژینات، روکش فیبری.
این روکش ها قبل از مصرف فرآورده بایستی از روی سوسیس و کالباس جدا گردند.
(7خون، جگر و چربی خوک، گاو، گوسفند و مرغ ازدیگر اجزاء تشکیل دهنده میباشند.
(8پسته، قارچ و پنیر در برخی سوسیس و کالباس ها استفاده میگردد.
انواع سوسیس و کالباس: (1پخته شده: از گوشت تازه تهیه گردیده و کاملا پخته شده اند.
باید در یخچال نگهداری شوند.
(2پخته شده و دودی شده: پس از پخته شدن دودی میشوند.
باید در یخچال نگهداری شوند.
بصورت سرد و گرم مصرف میشوند.
(3تازه و یا خام: از گوشت تازه تهیه گردیده و باید قبل از مصرف کاملا پخته گردند.
باید در یخچال نگهداری شوند.
(4خشک:سوسیس های تازه ای میباشند که با دمیدن هوا خشک گردیده اند.
معمولا بصورت سرد مصرف گردیده و ماندگاری زیادی دارند.
(5سوسیس و کالباس ویژه گیاهخواران: از مغزها، پروتئین سویا و سبزیجات تهیه میگردند.
تخمیر شده:دارای طعم تند و ترشی میباشند.
توسط تخمیر میکروبی شکر موجود در سوسیس و کالباس تهیه میگردند که در فرآورده تولید اسید لاکتیک میکند مراحل تولید سوسیس و کالباس: (1ابتدا گوشت را چرخ میکنند.
2)سپس دیگر مواد تشکیل دهنده را به گوشت اضافه و

سایر محصولات :
تحقیق در مورد سوسیس و گالباس
تحقیق در مورد سوسیس و گالباس...
پاورپوینت در مورد زمین شناسی زیست محیطی رهیافتی به علم سیستم زمینپاورپوینت در مورد...
تحقیق در مورد سوالات قارچتحقیق در مورد...
پاورپوینت جامع و کامل در مورد ریاضیات وکاربرد آن در مدیریتپاورپوینت جامع و کامل در...
تحقیق در مورد سوالات درس بیوشیمی رشته ی کشاورزیتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد سوابق کشت و تولید مواد مخدر در جهانتحقیق در مورد...
پاورپوینت در مورد روش های نوین بایگانی وذخیره اطلاعاتپاورپوینت در مورد...
تحقیق در مورد سنبل الطیبتحقیق در مورد سنبل...
تحقیق در مورد سن گندمتحقیق در مورد سن گندم...
پاورپوینت در مورد رفتار سازمانی مبتنی بر آموزه های دینیپاورپوینت در مورد رفتار سازمانی...
تحقیق در مورد سلتحقیق در مورد سل...
پاورپوینت در مورد خویشتن پنداره و مثبت نگریپاورپوینت در مورد خویشتن پنداره و...
تحقیق در مورد سکه های ساسانیانتحقیق در مورد سکه های ساسانیان...
پاورپوینت در مورد رادیوبیولوژیپاورپوینت در مورد رادیوبیولوژی...
تحقیق در مورد سرمایه اجتماعیتحقیق در مورد سرمایه اجتماعی...
پاورپوینت در مورد دین درمانی مشکلات خانوادگی و روانشناختیپاورپوینت در مورد دین درمانی مشکلات...
پاورپوینت در مورد دارو شناسی تخصصی و عوارض داروییپاورپوینت در مورد دارو شناسی تخصصی و...
پاورپوینت در مورد دیالیزپاورپوینت در مورد دیالیز...
پاورپوینت در مورد دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتیپاورپوینت در مورد دانشجویان برتر...
پاورپوینت در مورد دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر پلیتکنیک تهرانپاورپوینت در مورد دانشکده مهندسی هوافضا...
پاورپوینت در مورد داروهای مورد استفاده درCPRپاورپوینت در مورد داروهای مورد استفاده درCPR...
پاورپوینت در مورد خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزیپاورپوینت در مورد خواص فیزیکی...
پاورپوینت در مورد حفاظت صنعتیپاورپوینت در مورد حفاظت صنعتی...
پاورپوینت در مورد خواص مکانیکی خاکپاورپوینت در مورد خواص مکانیکی خاک...
پاورپوینت در مورد حفاظت در برابر اشعهپاورپوینت در مورد حفاظت در...
پاورپوینت در مورد حسابداری مدیریتمفاهیم مدیریت هزینه و رفتار هزینهپاورپوینت در مورد...
پاورپوینت در مورد جیوهپاورپوینت در مورد جیوه...
پاورپوینت در مورد جوشکاری در صنعت ساختمانپاورپوینت در مورد جوشکاری در...
پاورپوینت در مورد جوندگانپاورپوینت در مورد جوندگان...
پاورپوینت در مورد تلفیق اطلاعات سنسوری مکانیسم و مدلهاپاورپوینت در مورد تلفیق...
پاورپوینت در مورد تکنولوژیهای کاهش آلودگی هوا و گازهای گلخانه ایپاورپوینت در مورد تکنولوژیهای کاهش...
آموزش طراحی بطری ادکلن در نرم افزار سالیدورکآموزش طراحی بطری ادکلن در نرم...
پاورپوینت در مورد جنگ احزابپاورپوینت در مورد جنگ...
پاورپوینت در مورد توربین گازپاورپوینت در مورد توربین گاز...
پاورپوینت در مورد تحلیل الکتروفیزیولوژی سلولپاورپوینت در مورد تحلیل الکتروفیزیولوژی سلول...
پاورپوینت در مورد تکنو لوژی جراحی مغزپاورپوینت در مورد تکنو لوژی جراحی مغز...
پاورپوینت در مورد تعاریف و اصطلاحات معمول در مورد عکسپاورپوینت در مورد تعاریف...
پاورپوینت در مورد تفکیک وظایف حاکمیتی و تصدی گریپاورپوینت در مورد تفکیک وظایف حاکمیتی...
پاورپوینت در مورد تاریخچه بیهوشیپاورپوینت در مورد...
پاورپوینت در مورد تاملی در معجزات پیامبر اعظم صلی الله علیه واله وسلمپاورپوینت در مورد تاملی در معجزات پیامبر...
پاورپوینت در مورد تأثیر تمدّن اسلامی بر تمدّن غربیپاورپوینت در مورد...
تحقیق در مورد ژلاتین ماهیتحقیق در مورد ژلاتین ماهی...
تحقیق در مورد سرطان رحمتحقیق در مورد سرطان رحم...
پاورپوینت در مورد تاثیر مصوبات هیئت تنظیم بازار برق بر عملکرد بازیگران و پایداری شبکهپاورپوینت در مورد تاثیر مصوبات...
تحقیق در مورد سبزیتحقیق در مورد...
پاورپوینت در مورد بیومکانیک فنون ورزشیپاورپوینت در مورد بیومکانیک فنون...
تحقیق در مورد زهکشیتحقیق در مورد زهکشی...
آشنایی کلی با دانشگاه مجازی VU و روشهای آسان وکم هزینه تحصیل در آنتوضیحات بیشتر - دانلود
پاورپوینتی در مورد خرید برق از مولدهای مقیاس کوچک
پاورپوینتی در مورد جوندگان و راه های کنترل آنها
پاورپوینتی در مورد خوشه های صنعتی و طرح ریزی کارآفرینی
پاورپوینتی در مورد خصوصیات سیستم های آبیاری بارانی
پاورپوینتی در مورد حسد
گزارش کارکشت باکتری و بررسی روش رشد و گسترش آن
تحقیق در مورد تشخیص ژنتیکی قبل از لقاح پی جی دی
طرح کار آفرینی پرورش طیور پرورش شترمرغ
تحقیق در مورد پرورش ملکه زنبور عسل
تحقیق درباره آشنایی با مهارت های زندگی
مقاله ای در مورد پرورش گاو اصیل شیرده و بز
مقاله ای در مورد پیوند زدن گیاهان و درختان و سبزیجات
پژوهشی در مورد نقش ارزشیابی تحصیلی در شناخت نقاط قوت وضعف دانش آموزان وتاثیر آن بر آینده ی زندگی آنها
تحقیق وبررسی استرس و انواع آن و علل و عوامل پدیدآورنده و روشهای مدیریت آن
پروژه ای در مورد پرورش گل وگیاهان زینتی و نقش مثبت آن در ایجاد بازار کار پر رونق در جامعه
پاورپوینتی در مورد سیاستهای سرمایه در گردش
پاورپوینتی در مورد قوه قضاییه (درس 6 مطالعات اجتماعی هشتم)
کلمات کلیدی :یخچال نگهداری شوند شکیل دهنده سوسیس مواد شکیل دهنده شکیل دهنده هیه میگردند یخچال نگهداری نگهداری شوند گوش ازه ازه هیه کاملا پخه روکش های بصور سرد هیه گردیده سوسیس کالباس دهنده میگردند گردیده میباشند نگهداری
- ۹۶/۰۹/۰۸