ddaily

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد سوسیس و گالباس

تحقیق در مورد سوسیس و کالباس

فرمت فایل : ورد Word

( قابلیت ویرایش )

قسمتی از متن ورد .....

تعداد صفحات : 9 صفحه

سوسیس و کالباس سوسیس ها(sausages): سوسیس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد.
سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده"گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.
کــالباس(kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سـوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد.
مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس: 1)گوشت چرخ کرده که 40 تا 90 درصد سوسیس و کالباس را به خود اختصاص میدهد.
گوشت خوک، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون و درموارد نادر ماهی در تهیه سوسیس ها استفاده میشود .
(2نمک: نمک به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده (به خاطر خاصیت ضد باکتریایی) و پیوند دهنده ذرات گوشت عمل میکند.
3)ادویه جات نظیرنمک، فلفل، دانه خردل، پیاز، سیر، رازیانه، زنجبیل.
طعم منحصر بفرد سوسیس و کالباسهای مختلف به نوع و مقدار ادویه جات آنها بستگی دارد.
4)نیتریت ها، نیترات ها و فسفات ها که به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی در عمل آوری مصرف گردیده و به عنوان نگهدارنده، آنتی اکسیدان ،افزایش دهنده ظرفیت اتصال گوشت به آب و حفظ رنگ و طعم سوسیس و کالباس مصرف میگردند.
رنگ صورتی گوشت سوسیس و کالباس به علت وجود نیتریت است.
(معمولا نیتریت و نیترات بصورت نیتریت و نیترات سدیم مصرف میگردد( (5شیر خشک، آردها، نشاسته، پروتئین سویا، خرده های نان، پودر سیب زمینی و برنج، روغن مایع، آنتی اکسیدان ها، آب، شکرها (دکستروز)، ویتامین c اسید اسکوربیک) از دیگراجزای تشکیل دهنده سوسیس و کالباس میباشند.
(6روکش(casing): خمیر سوسیس و کالباس پس از تهیه توسط دستگاه پر کن(stuffer) روکش میشوند.
دو نوع روکش طبیعی و مصنوعی موجود میباشند.
روکش های طبیعی: از روده، معده، مثانه و مری خوک، گوسفند و گاو تهیه میگردند.
روکش های مصنوعی: کلاژن خوراکی و غیر خوراکی، سلولز، پلاستیک، آلژینات، روکش فیبری.
این روکش ها قبل از مصرف فرآورده بایستی از روی سوسیس و کالباس جدا گردند.
(7خون، جگر و چربی خوک، گاو، گوسفند و مرغ ازدیگر اجزاء تشکیل دهنده میباشند.
(8پسته، قارچ و پنیر در برخی سوسیس و کالباس ها استفاده میگردد.
انواع سوسیس و کالباس: (1پخته شده: از گوشت تازه تهیه گردیده و کاملا پخته شده اند.
باید در یخچال نگهداری شوند.
(2پخته شده و دودی شده: پس از پخته شدن دودی میشوند.
باید در یخچال نگهداری شوند.
بصورت سرد و گرم مصرف میشوند.
(3تازه و یا خام: از گوشت تازه تهیه گردیده و باید قبل از مصرف کاملا پخته گردند.
باید در یخچال نگهداری شوند.
(4خشک:سوسیس های تازه ای میباشند که با دمیدن هوا خشک گردیده اند.
معمولا بصورت سرد مصرف گردیده و ماندگاری زیادی دارند.
(5سوسیس و کالباس ویژه گیاهخواران: از مغزها، پروتئین سویا و سبزیجات تهیه میگردند.
تخمیر شده:دارای طعم تند و ترشی میباشند.
توسط تخمیر میکروبی شکر موجود در سوسیس و کالباس تهیه میگردند که در فرآورده تولید اسید لاکتیک میکند مراحل تولید سوسیس و کالباس: (1ابتدا گوشت را چرخ میکنند.
2)سپس دیگر مواد تشکیل دهنده را به گوشت اضافه و









سایر محصولات :
تحقیق در مورد سوسیس و گالباس

تحقیق در مورد سوسیس و گالباس...

پاورپوینت در مورد زمین شناسی زیست محیطی رهیافتی به علم سیستم زمین

پاورپوینت در مورد...

تحقیق در مورد سوالات قارچ

تحقیق در مورد...

پاورپوینت جامع و کامل در مورد ریاضیات وکاربرد آن در مدیریت

پاورپوینت جامع و کامل در...

تحقیق در مورد سوالات درس بیوشیمی رشته ی کشاورزی

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد سوابق کشت و تولید مواد مخدر در جهان

تحقیق در مورد...

پاورپوینت در مورد روش های نوین بایگانی وذخیره اطلاعات

پاورپوینت در مورد...

تحقیق در مورد سنبل الطیب

تحقیق در مورد سنبل...

تحقیق در مورد سن گندم

تحقیق در مورد سن گندم...

پاورپوینت در مورد رفتار سازمانی مبتنی بر آموزه های دینی

پاورپوینت در مورد رفتار سازمانی...

تحقیق در مورد سل

تحقیق در مورد سل...

پاورپوینت در مورد خویشتن پنداره و مثبت نگری

پاورپوینت در مورد خویشتن پنداره و...

تحقیق در مورد سکه های ساسانیان

تحقیق در مورد سکه های ساسانیان...

پاورپوینت در مورد رادیوبیولوژی

پاورپوینت در مورد رادیوبیولوژی...

تحقیق در مورد سرمایه اجتماعی

تحقیق در مورد سرمایه اجتماعی...

پاورپوینت در مورد دین درمانی مشکلات خانوادگی و روانشناختی

پاورپوینت در مورد دین درمانی مشکلات...

پاورپوینت در مورد دارو شناسی تخصصی و عوارض دارویی

پاورپوینت در مورد دارو شناسی تخصصی و...

پاورپوینت در مورد دیالیز

پاورپوینت در مورد دیالیز...

پاورپوینت در مورد دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی

پاورپوینت در مورد دانشجویان برتر...

پاورپوینت در مورد دانشکده مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر پلی‌تکنیک تهران

پاورپوینت در مورد دانشکده مهندسی هوافضا...

پاورپوینت در مورد داروهای مورد استفاده درCPR

پاورپوینت در مورد داروهای مورد استفاده درCPR...

پاورپوینت در مورد خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی

پاورپوینت در مورد خواص فیزیکی...

پاورپوینت در مورد حفاظت صنعتی

پاورپوینت در مورد حفاظت صنعتی...

پاورپوینت در مورد خواص مکانیکی خاک

پاورپوینت در مورد خواص مکانیکی خاک...

پاورپوینت در مورد حفاظت در برابر اشعه

پاورپوینت در مورد حفاظت در...

پاورپوینت در مورد حسابداری مدیریتمفاهیم مدیریت هزینه و رفتار هزینه

پاورپوینت در مورد...

پاورپوینت در مورد جیوه

پاورپوینت در مورد جیوه...

پاورپوینت در مورد جوشکاری در صنعت ساختمان

پاورپوینت در مورد جوشکاری در...

پاورپوینت در مورد جوندگان

پاورپوینت در مورد جوندگان...

پاورپوینت در مورد تلفیق اطلاعات سنسوری مکانیسم و مدلها

پاورپوینت در مورد تلفیق...

پاورپوینت در مورد تکنولوژیهای کاهش آلودگی هوا و گازهای گلخانه ای

پاورپوینت در مورد تکنولوژیهای کاهش...

آموزش طراحی بطری ادکلن در نرم افزار سالیدورک

آموزش طراحی بطری ادکلن در نرم...

پاورپوینت در مورد جنگ احزاب

پاورپوینت در مورد جنگ...

پاورپوینت در مورد توربین گاز

پاورپوینت در مورد توربین گاز...

پاورپوینت در مورد تحلیل الکتروفیزیولوژی سلول

پاورپوینت در مورد تحلیل الکتروفیزیولوژی سلول...

پاورپوینت در مورد تکنو لوژی جراحی مغز

پاورپوینت در مورد تکنو لوژی جراحی مغز...

پاورپوینت در مورد تعاریف و اصطلاحات معمول در مورد عکس

پاورپوینت در مورد تعاریف...

پاورپوینت در مورد تفکیک وظایف حاکمیتی و تصدی گری

پاورپوینت در مورد تفکیک وظایف حاکمیتی...

پاورپوینت در مورد تاریخچه بیهوشی

پاورپوینت در مورد...

پاورپوینت در مورد تاملی در معجزات پیامبر اعظم صلی الله علیه واله وسلم

پاورپوینت در مورد تاملی در معجزات پیامبر...

پاورپوینت در مورد تأثیر تمدّن اسلامی بر تمدّن غربی

پاورپوینت در مورد...

تحقیق در مورد ژلاتین ماهی

تحقیق در مورد ژلاتین ماهی...

تحقیق در مورد سرطان رحم

تحقیق در مورد سرطان رحم...

پاورپوینت در مورد تاثیر مصوبات هیئت تنظیم بازار برق بر عملکرد بازیگران و پایداری شبکه

پاورپوینت در مورد تاثیر مصوبات...

تحقیق در مورد سبزی

تحقیق در مورد...

پاورپوینت در مورد بیومکانیک فنون ورزشی

پاورپوینت در مورد بیومکانیک فنون...

تحقیق در مورد زهکشی

تحقیق در مورد زهکشی...

آشنایی کلی با دانشگاه مجازی VU و روشهای آسان وکم هزینه تحصیل در آن
توضیحات بیشتر - دانلود
پاورپوینتی در مورد خرید برق از مولدهای مقیاس کوچک
پاورپوینتی در مورد جوندگان و راه های کنترل آنها
پاورپوینتی در مورد خوشه های صنعتی و طرح ریزی کارآفرینی
پاورپوینتی در مورد خصوصیات سیستم های آبیاری بارانی
پاورپوینتی در مورد حسد
گزارش کارکشت باکتری و بررسی روش رشد و گسترش آن
تحقیق در مورد تشخیص ژنتیکی قبل از لقاح پی جی دی
طرح کار آفرینی پرورش طیور پرورش شترمرغ
تحقیق در مورد پرورش ملکه زنبور عسل
تحقیق درباره آشنایی با مهارت های زندگی
مقاله ای در مورد پرورش گاو اصیل شیرده و بز
مقاله ای در مورد پیوند زدن گیاهان و درختان و سبزیجات
پژوهشی در مورد نقش ارزشیابی تحصیلی در شناخت نقاط قوت وضعف دانش آموزان وتاثیر آن بر آینده ی زندگی آنها
تحقیق وبررسی استرس و انواع آن و علل و عوامل پدیدآورنده و روشهای مدیریت آن
پروژه ای در مورد پرورش گل وگیاهان زینتی و نقش مثبت آن در ایجاد بازار کار پر رونق در جامعه
پاورپوینتی در مورد سیاستهای سرمایه در گردش
پاورپوینتی در مورد قوه قضاییه (درس 6 مطالعات اجتماعی هشتم)

کلمات کلیدی :یخچال نگهداری شوند شکیل دهنده سوسیس مواد شکیل دهنده شکیل دهنده هیه میگردند یخچال نگهداری نگهداری شوند گوش ازه ازه هیه کاملا پخه روکش های بصور سرد هیه گردیده سوسیس کالباس دهنده میگردند گردیده میباشند نگهداری
  • ۹۶/۰۹/۰۸
  • حسن حسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی